maanantai 2. kesäkuuta 2014

Porvoossa

Kävimme mieheni kanssa tänään Porvoossa. Siitä on tullut jokavuotinen perinteemme. Porvoo on ihana, oikea kesäkaupunki.
 
Vaikka sää ei oikein suosinut meitä, oli silti ihana kierrellä vanhassa kaupungissa ja käydä syömässä. Meillä oli miehen kanssa vain tytöt mukana, joten kaupoissa kiertelyyn ja syömiseen ehti keskittyä paremmin kuin jos vilkas pikkuherra olisi ollut mukana. Tytöt nukkuivat vaunuissa yhtä syöttöä lukuun ottamatta koko reissun ajan.
 
 
 
Porvoossa suosikkiliikeitäni on ehdottomasti Design Ihania sekä lelukauppa Riimikko. Lisäksi tulee aina poikettua muutamassa antiikkiliikkeessä ihastelemassa Iittalan kauniita vanhoja lasitavaroita. Design Ihanian valikoimissa on lasikoruja, puu- ja pellavatuotteita sekä ekotiskirättejä. Kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Meiltä löytyy heidän perhoskuosia keittiöpyyhkeistä. Omassa avainnipussani on myös puinen perhonen, joka on heidän valikoimastaan. Riimikossa taas on aivan ihana valikoima erilaisia nukkekodin kalusteita ja tarvikkeita. Meidän on kuitenkin parempi jättää noin pienet lelut toistaiseksi vielä kauppaan, ne kun todennäköisesti löytyisi jonkun nenästä tms...
 
Skidissä on kivan värikkäitä Villervallan lastenvaatteita. Skidi löytyy nykyään myös muuten Isosta Omenasta, siellä näytti ainakin viime viikolla olevan kaikki välikausivaatteet -30% alessa.
 
 
 
Syömässä käytiin jokirannassa Wilhelm Å:ssa ja jälkiruoat haettiin Pienestä Suklaatehtaasta kirkon vierestä. Pienessä puodissa myydään ihanan näköisiä (ja makuisia!) konvehteja, tryffeleitä, suklaalevyjä sekä leivonnaisia. Näitä voisi maistaa vaikka kaikkia! Päädyimme ostamaan konvehteja, aprikoosi-brandy ja minttu olivat suosikkejani.
 

 

 
Pojan huoneeseen löysin ihanan kuplavolkkari peltitaulun Doris & Dukesta!
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti