torstai 5. kesäkuuta 2014

Ihania lastenvaatteita Nextiltä

Tutustuin ihanan Nextin (klik) valikoimin ja keräsin suosikkejani teidänkin ihailtavaksi! Meillä lasten vaatevarastot on tällä hetkellä aika hyvällä mallilla, mutta ehkä syksymmällä voisi laittaa jotain näistä ihanuuksista tilaukseen. Poika käyttää tällä hetkellä 92-98 senttisiä ja on siitä kivassa iässä, että vaatteet tuntuvat olevan kohtalaisen pitkään käytössä. Ainakin verrattuna vauvaikään. Meidän 45 ja 47 senttisinä syntyneillä tytöillä on jo useampi vaatekoko käynyt pieneksi. Tällä hetkellä käytössä olevista vaatteista suurin osa on jo 62cm.
 
 
 
Pojalla tykkään käyttää pehmeitä farkkuja, huppareita ja printti t-paitoja punaisena, sinisenä ja vihreänä. Pojille syksyksi –kollaasin vaatteet ovat kaikki sellaisia, joita tykkäisin omalla pojallani käyttää. Raidat on tietysti ikisuosikki ja tuo keltainen huppari olisi kiva väripilkku meidän pojan kaappiin!
 
 
Tyttöjen vaatteissa meillä on paljon vaaleanpunaista, tummansinistä ja valkoista. Raidat, mutta myös pilkut, ovat kivoja tyttöjen vaatteissa. Raskausaikana ajattelin, etten välttämättä haluaisi pukea kaksosia samanlaisiin vaatteisiin, mutta nyt käytännössä olen huomannut, että on ne tytöt aika suloisia samanlaisissa vaatteissa! Ja lähes joka päivä tuleekin heille valittua samanlaiset tai ainakin hyvin samankaltaiset vaatteet. Tytöillä tykkäisin käyttää enemmänkin mekkoja, mutta ovat kyllä valitettavan epäkäytännöllisiä näin pienillä.
 

Nextiltä löytyi myös paljon ihania kenkiä!
 

Onko Nextin lastenvaatteet muille tuttuja? Onko kokemuksia tuolta tilaamisesta?
 
Kaikki kuvat täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti