lauantai 14. kesäkuuta 2014

DIY: Kiitoskortit

Meillä on vietetty kaikkien lasten kohdalla nimiäisiä ristiäisten sijaan, eli lapsia ei ole kastettu. ”Nimiäiset”, ”nimijuhla” tai ”nimen antajaiset” tuntuu toisaalta olevan vieras käsite monelle, mutta samalla myös tällainen juhla on mielestäni yleistymään päin. Juhlan järjestämisessä on varmasti tapoja yhtä paljon kuin juhlittaviakin.


 Esikoisen kohdalla nimiäisiä vietettiin hääjuhlamme yhteydessä ja juhlat pidettiin Laurinlahden venekerholla Espoossa. Kaksosten nimiäisiä vietettiin hieman pienemmällä porukalla kotonamme muutama viikko sitten. Vaikka juhlat pidettiin lähipiirin kesken, halusin silti taas lähettää kirjalliset kutsut sekä kiitoskortit.
Esikoisen kiitoskortissa oli kuva meistä kolmesta, koska kiitimme samalla myös hääjuhlasta. Nyt kortteja kaunisti vain tyttöjen kuva.

Askartelutarvikkeet tilasin Sinellistä (klik) ja Decora Housesta (klik). Askartelin nämä valmiiksi jo raskausaikana, nyt tarvitsi vain ottaa valokuva tytöistä ja kirjoittaa nimet kortteihin. Decora House oli itselleni uusi tuttavuus, mutta tuoltahan löytyy vaikka mitä ihania juhla- ja askartelutarvikkeita.Olen kuullut paljon, että ristiäisten/nimiäisten jälkeen ei ole lähetetty kiitoskorttia, mutta minusta tämä on kaunis ja kohtelias tapa muistaa juhlavieraita. Ja kaikki saavat samalla kuvan juhlakalu(i)sta itselleen muistoksi. Paperikuvan saaminen on etenkin vanhemmalle väelle tärkeää. Puhuin juuri mummini kanssa ja ylpeä isomummi on jo ehtinyt esitellä valokuvaa lapsenlapsenlapsistaan naapureilleenkin!

Onko teillä ollut tapana lähettää kiitoskortteja ristiäisten/nimiäisten jälkeen?


2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat nämä sinun tekemät kiitoskortit! Todella kauniit. Minulla tässä askartelu meneillään, häävieraiden kiitoskortit pitäisi saada lähetettyä ja haeskelen vähän inspistä :) Kivaa syksyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos paljon! :) askartelu on kyllä mukavaa puuhaa, kunhan tosiaan ensin saa sen oikean inspiraation! Kivaa syksyä sinullekin! :)

      Poista